Πατησίων 5, Ομόνοια, 10436 Αθήνα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Παρατηρητήριο Βελανιδιάς
Βρίσκεστε στη σελίδα: Νέα - Άρθρα
28/11/2016 βελάνα


 Φαντάζεστε πως θα είναι ο Υμηττός σε τριάντα χρόνια ,και πως θα είναι η λοφοσειρά Σκουρτούς-Μάνινας(λοφοσειρά Ακαρνανίας).

Μόνο μιά Κασσάνδρα που πονάει την Τροία μπορεί να μας πει.
Ακούστε λοιπόν:Ο Υμηττός θα είναι γεμάτος βελανιδιές και το Ξηρόμερο γεμάτο ζβουΪρια και ασφάκες.Λογικό οι ιθύνοντες του Ξηρομέρου και της πολιτείας να συχτηρίσουν και να λοιδορήσουν την Κασσάνδρα ,γιατί έχουν προγράψει προφανώς το δάσος βελανιδιάς Ξηρομέρου ,εν αντιθέσει με τον Δήμαρχο της Ηλιούπολης της Αττικής και άλλων παραγόντων του περιβάλλοντος,που με την εποπτεία τους,αναδασώνουν και σποροφυτεύουν με βελάνες Βελανιδιάς τον Υμηττό. Εχθές Κυριακή συμμετείχαμε και εμείς σαν σύλλογος φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος <<η αμαδρυάδα>> και σποροφυτεύσαμε μιά πλαγιά στον προφήτη Ηλία,εκεί κοντά και συννονοηθήκαμε με τον κ Δήμαρχο Ηλιούπολης τον Γενάρη με σχολεία της περιοχής να συνεχίσουμε την σποροφύτευση.
Αγαπητοί φίλοι μόνο η αγάπη η δική σας θα σώσει το δρυοδάσος Ξηρομέρου και η συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου ,όπως και η παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση της 18-12-2016 στις 10 π.μ ,πατησίων 5 Ομόνοια γιά προγραμματισμό εκλογών.
Επισυναπτόμενο αρχείο

Επιστροφή στις κατηγορίες νέων

Eπισκέψεις
To δικτυακό μας τόπο έχουν επισκεφθεί 99899 φορές 13483 μοναδικοί επισκέπτες.
Τοποθεσία

Δείτε την ακριβή θέση των γραφείων του συλλόγου και του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου σε Google maps
Χορηγοί

©2009 Σύλλογος Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ
Web developement & design: QV-WEB